Kan ik auribiotic (dit is voor oorontsteking bij de hond) online bestellen of moet ik hiervoor naar de Dierenarts?

Toegevoegd na 31 minuten:
Hond is welbekend met oorklachten, eerste paar keren is de hond meegeweest naar de dierenarts en die heeft er naar gekeken. Hond is gevoelig voor oorontsteking en reageert altijd goed op deze medicatie, vandaar dat wij hem niet elke keer willen meeslepen naar de dierenarts.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Daar heb je een recept voor nodig, bel je dierenarts daarvoor. Het kan zijn dat die de hond wel zelf wil zien, het kan ook zijn dat je zo een nieuw recept krijgt omdat z/hij de hond en de klachten kent.

Ik zou zeer zeker naar de dierenarts gaan, want een oor is een heel gevoelig orgaan, en de ene oorontsteking is de andere niet....Er moet eerst onderzocht worden waar de ontsteking vandaan komt, en welke bacterieën er in het spel zijn.

Ik zou het online bestellen maar wel na het weekend je dierenarts opbellen om te vertellen wat er aan de hand is.Misschien wil de dierenarts je ook wel dit middel meegeven zodat als je hond weer oorontsteking heeft je direct met dit middel kunt gaan starten maar dan wel een paar dagen daarna na je dierenarts toegaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100