bestaat er een traplift voor honden? Het gaat om een labrador van 10 jaar. Ik heb geen duizenden euro's en ben op zoek naar een creatieve oplossing.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mijn buurvrouw heeft bij een boodschappentas (aan "kop en kont") de zijkanten eruit gehaald, zodat de hond met de buik op de bodem hangt. Zo draagt ze hem (ondersteunend) de trap op. Hij loopt dus wel op eigen poten, maar hoeft niet meer zijn hele gewicht te dragen. Dat doet ze dagelijks 4 maal. 3 Trappen hoog. Gaat prima zegt ze. Toegevoegd na 1 minuut: Ze draagt de tas dus gewoon aan de hengsels!

Kan je hond nog wel schuine rechte vlakken lopen? Dan zou je eventueel langs de zijkant van de trap een ramp kunnen maken bekleed met tapijt voor goede grip.

Ik heb het een tijd gedaan met een soort tuig wat in de link staat (stukje scrollen). Werkte prima, maar het was slechts om 1 trap op te lopen.

Bronnen:
http://www.kwispelbiznizz.nl/index.php?opt...

Jane , Ik heb het opgelost door 'n brede band om z'n borst en een om z'n nek te doen . die 2 met elkaar verbonden door 'n soort handvat. Ik tilde hem daarmee deels op . En dat ging prima.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100