Zijn het vlooien ofniet?

ik heb een kitten van 3 mnd en 1 wk en heb haar pas ontvlooit. maar nu zag ik gisteren dat er nog steeds beesies op haar zitten. Het zijn van die langwerpige zwarte. en zie een beetje kleine zwarte stipjes in haar haartje zitten. wat zijn dat en wat doe ik daar tegen. heb haar gisteren weer in gepoederd met bolfo antivlooienpoeder.

Weet jij het antwoord?

/2500

ja, dat zijn vlooien, en de stipjes die je ziet zijn de uitwerpselen van de vlooien. als je die stipjes fijnknijpt tussen de nat keukenpapiertje, zul je zien dat het wat rood wordt, door het opgezogen bloed. goedkoop is duurkoop, want veel antivlooienmiddelen uit de dierenspeciaalzaak zijn ernstig achterhaald, en doen hun werk niet meer. ga naar de dierenarts voor een veilig en werkzaam middel (pipetje voor in de nek) van een nieuwere generatie.

De kan is heel groot dat het vlooien zijn, die zwarte puntjes lijken mij neten, dat zijn vlooien eieren, maar die kunnen wel al dood zijn door de eerdere behandeling tegen vlooien die je eerder gedaan heb. Ik heb ooit gehoord dat kitten die geen vlooien hebben niet gezond zijn of dat waar is weet ik niet maar een kat die eenmaal vlooien heb moet je regelmatig behandelen maar ook je huis moet je behandelen want anders zijn ze zo weer terug. Koop ook eens een goede spuitbus en spuit je huis eens in dan ben je al veel meer neten kwijt dan alleen de kitten zelf behandelen.

dat zijn nog vlooien en vlooien poepjes het enigste wat er te doen is om een anti vlooien middel te halen bij de dierenarts want al het andere wat te koop is oa bij de supermarkt en of dierenzaak dat werkt niet daar zijn de vlooien resistent voor het enigste wat nu erg goed werkt is advantage en stronghold Toegevoegd na 1 minuut: advantage en stronghold is te koop bij de dierenarts kosten ongeveer 20 euro voor 3 a 4 pippeten

Behandel niet alleen de kat, maar je hele huis. Als de kat vlovrij is, maar de vlooien zitten nog in je vloierbedekking/bekleding van meubels enz dan kan je kat zo goed behandeld zijn, maar dan loopt ie alsnog weer de vlooien uit de omgeving op. Je kan bij e deirenwinkel van Beaphar hele goede omgevingsspray halen. Als je alles goed zuigt moet je alles ermee inspuiten waar de kat geweest is. Wel goed luchten:)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100