Wat moet er allemaal in een warm water aquarium?

Weet jij het antwoord?

/2500

is het voor vissen of andere ik denk ene plant is denk ik niet erg en je huisdieren natuurlijk water en ook verschonen enz. en wat stenen lijkt me ook leuk en knikkers en mini schip voor leukheid als het een laag aquarium is of weinig wtaer is moet gaan hewoon stenen en verschonenenz. veel plezier!

Voor een tropisch aquarium. water. grind en of aquarium zand. plantjes. een goed bio filter. een verwarmings thermostaat. als deze items zijn toegevoegd is het aan te raden om 2 weken niks aan de bak te doen en pas na die 2 weken een Paar visjes toe te voegen. een week later weer een paar enz. aan te raden is om voor elke centimeter vis 1 liter water te hebben. een aquarium van 100 later kan dus voor 100 centimeter aan vis houden. Toegevoegd na 4 minuten: Elke week dien je bovendien een derde van het water te verwijderen en hiervoor vers water weer toe te voegen. 1 keer per maand kun je met een aquarium stofzuiger de troep zoals vissen poep van de bodem af halen. Liefs geen middeltjes toevoegen die het kraan water vis vriendelijk maken, dit werkt slechts beperkt.

=pompje =verwarmingselement =koud water, in warm zit weinig zuurstof =vissen -.- =steentjes/zand =plantjes =achtergrondje, anders raken ze gestresst. =je kan slakjes proberen, die houden je water schoon verder geloof ik niet eccht dat er meer in moet

· Temperatuur regelaar. · Bodem bedekking. · Pomp. · Filter. · Lamp. · Voer. (ook kom) · Zuurstof plantjes. · Watervoorbereiding. · Zuurstof schelp + wat je er in gaan houden wil Toegevoegd na 2 minuten: ik heb dit wel gekopieerd van een eerder gegeven antwoord van mijzelf. den dat stukje ook pomp maar weg!

om te beginnen een goede voedingsbodem,daar over een laag grind van ong 3 cm.een water filter naar de inhoud van je aquarium,een zuurstof pomp,een verwamings apparaat naar gelang de inhoud(ltr) van je aquarium en uiteraard je planten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100