Wat is een goed en betaalbaar merk droogvoer voor katten die veel buiten zijn?

De winter komt er weer aan en ze zullen nu vaker binnen zijn. Wanneer het echter weer zo'n winter wordt als de afgelopen keer, dan kan ik niet iedere dag naar de winkel lopen en wil daarom proberen om een goed merk eten voor ze in het groot in te kopen. Alle tips zijn welkom!

Toegevoegd na 43 minuten:
Ik heb er 3 lopen: een je-weet-wel-kater van 8, een poes van 2½ en een poesje van ½ jaar.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

echt goed premiumvoer is dat van iams of eukanuba. hoog vleesgehalte, geen dubieuze anti-oxidanten. helaas aardig aan de prijs. mocht het je te duur zijn, dan zou ik techni-cal of prins geven.

Ik koop altijd aldi brok.

Purina One en Perfect, beide van de DEKAmarkt zijn goede merken. Wij gebruiken de beide merken door elkaar heen. http://www.purina-one.nl/nl/cat/index.asp en http://www.perfect-fit.nl/ Succes

Mijn voorkeur ging uit naar Hols kattenvoer, bestaande uit gedroogde visjes. Helaas is het al een tijd niet meer te koop.

Ik denk dat het belangrijkste is dat je een goed volledig premium voer koopt. Zelf geef ik hier Sanabelle. Een duits merk dat goed staat aangeschreven en niet zo duur is. Ik geef zelf de sensitive en die vinden ze erg lekker. Ook qua prijs valt het erg mee. Als je 10 kilo besteld is het ongeveer 40 Euro voor 10 kilo. Als je 2 zakken tegelijk besteld ongeveer 35 Euro voor 10 kilo. De link is helaas niet in het Nederlands.

Bronnen:
http://www.sanabelle.de/index.php?lan=2&x=27&y=27
http://www.zooplus.nl/shop/katten/kattenvo...

Volgens de Consumentenbond kun je het beste het bijna goedkoopste droogvoer kopen bij C1000.

Een goed merk droogvoer is van Hill's en Royal Canin.

Hangt ervan af wat ze gewend zijn, of hoe verwend ze zijn. Eens je met Whiskas begint, willen ze geen andere brokken meer. Maar is volgens mij dan ook de lekkerste. Het vreemde is dat de grote verpakkingen niet altijd goedkoper zijn, de verpakking van 2kg zit dikwijls 250gr gratis bij.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100