Kun je een hamster zelf verkopen?

Ik heb een hamster van het soort 'Roborofski'. In de winkel zag hij er schattig uit, maar toen ik hem eenmaal had gekocht las ik op internet dat dit de snelste soort hansters zijn die je niet zomaar even kan oppakken, en dat wil ik wel heel graag. Dus ik vroeg me af of je zeld hamaters kon verkopen, bijvoorbeeld op marktplaats ofzo.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja dat kan gewoon. Op marktplaats staan heel veel verschillende dieren te koop. Ik zal als ik jou was wel kijken of het dier goed terecht komt en niet wordt gevoerd aan bijvoorbeeld een slang.

Je kan hem zeker verkopen maar je zou hem b.v. ook kunnen ruilen met iemand. Zet een advertentie in de supermarkten bij jou in de buurt.

Je kunt je hamster verkopen op Marktplaats, er is geen enkele wet die je tegenhoudt. Wat ik me dan afvraag: kennelijk had jij je tevoren niet goed geïnformeerd, en dat is erg jammer, want daar heeft een huisdier m.i. wel recht op. Het is geen broodje kaas..... Sorry voor de kritiek, maar op deze manier worden zo ontzettend veel dieren aangeschaft en weer weggedaan: dat vind ik een heel groot punt en wil ik hier gezegd hebben. Verder: je hebt die info op internet gevonden, maar betekent dat ook, dat die info juist is voor jouw hamster? Binnen de soort hebben alle hamsters verschillend karakters: ook niet 1 mens is gelijk aan een ander. Op marktplaats zetten is een optie, maar dan weet je niet waar hij terecht komt. Als je daar toch toe besluit, vraag er dan wel geld voor en hetzelfde bedrag als je ervoor hebt betaald in de winkel: mensen gebruiken hamsters ook als voer voor hun dieren (slangen bijvoorbeeld). Misschien kan je hem terug brengen naar de winkel.

ja, dat mag maar je kan ze niet voor veel geld verkopen, kijk maar eens op bijv. marktplaats, daar geven ze hamsters gratis weg!

Misschien als je hem tam maakt, rent hij niet meer voor je weg. en heel veel hamster rennen weg als je hem eruit wil halen. ik zou hem gewoon houden. maar verkopen kan ook... marktplaats.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100