Hoe lang duurt het voor een jong poesje niet meer wegloopt van huis?

Hoe lang duurt het voordat je een kitten buiten kunt laten zonder dat je bang met zijn dat ze het op een lopen zet. Ze is ongeveer 3 maanden oud.

Toegevoegd na 50 seconden:
met = moet

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

het beste kan je je kitten pas buitenlaten nadat ze gecastreerd is, zo rond de zes maanden. zo'n klein humpie kan je nog niet zelfstandig naar buiten laten, die loopt in zeven sloten tegelijk. je zou ook kunnen overwegen je kitten beschermd naar buiten te laten, middels een ren of afgezette tuin.

Mijn ouders hadden ook een kitten en die hebben hem heel lang aan een touw gelaten zodat hij wel door de hele tuin kan lopen en dat hij het herkent

Waarom hou je hem niet binnen? Of scherm je je achtertuin niet af zodat hij niet KAN weglopen?

Er bestaan ook riempjes voor je kat. Net zoals bij een hond maar dan moet het bij de kat tussen de voorpoten door. Maar het is wel belangrijk als er veel katten in je buurt zijn dat je kat op tijd word gecastreerd, anders loop je het risico dat er bij het castreren kittens worden gevonden. Zoals ik al zei je kunt je kat uitlaten met een riempje zo went je kat vast ook wel een beetje in je buurt. Ziet er misschien een beetje vreemd uit maar het helpt vast wel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100