is duiven en meeuwenpoep gevaarlijk als daar een hondje aan likt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik verbied het mijn honden absoluut. Veel vogels dragen ziektes bij zich die besmettelijk kunnen zijn en ik neem geen risico of die ziektes ook voor honden kwaad kunnen.

Je hond zal er natuurlijk niet dood van gaan natuurlijk! Maar misschien wel een beetje ziek worden. vogels eten natuurlijk van alles! Ik denk niet extreem ziek maar wel een beetje. Licht eraan hoe gezond jou hond is!

Astrea, wat e zou kunnen doen , is wat meeuwen- of duivenpoep Op 'n muizenval te smeren. Als hij dan 'n tik op z'n neus krijgt ,krijgt hij 'n negatieve associatie met de reuk van deze poepsoorten. Controleer of dat valletje niet TE hard dichtklapt. Er zit verschil in de soorten. Ben zeer benieuwd naar het resultaat. Beter 'n tik op z'n neus dan 'n ziekte.

Hoewel je het misschien niet zou verwachten, zitten er in ontlasting van dieren vaak nog stoffen die een ander dier weer kan gebruiken, de wetenschappelijke naam hiervoor is: ‘Coprofagie’ Toch zou ik het mijn hond verbieden, hij kan er ook verschrikkelijk ziek van worden, voorkomen is altijd beter als genezen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100