Waarom trekken mijn katten meer naar mij?

Mijn vriend geeft ze ook eten en aandacht. Maar waarom blijven ze toch bij mij op de slaapkamer als mijn vriend naar beneden gaat smorgens? Als het andersom is dan hoef ik maar 1 voet op de trap te zetten en ze staan al beneden. Ook als mijn vriend al eerder thuis is uit het werk, zegt hij dat als ik binnen kom ze weer gaan miauwen en zo. Lijkt op een beetje zeuren dan! Ligt dat aan mij? Ik geef ontzettend om ze, ze zijn mijn alles. Maar waarom doen ze dit alleen bij mij?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ik denk dat je al een voordeel hebt dat je vrouw bent. vrouwen hebben meestal een minder zware tred, en een hogere stem. katten zijn subtiele wezens die dit wel op prijs stellen. daarnaast heeft iedere kat z'n eigen persoonlijke voorkeuren, en blijkbaar ben jij de gelukkige. waarom? je weet niet wat er in zo'n koppie omgaat. mannen hebben ook vaak de neiging wat ruw met een kat te spelen, terwijl vrouwen vaak van het zachte kroelen zijn. mogelijk speelt zoiets mee bij jullie? geniet er verder maar van zou ik zeggen, heerlijk als je katten zo gek met je zijn :)

'n volwassen kat houdt niet van veel bewegen . Hij kiest voor het gemak. Ze kunnen ZEER goed dingen aanvoelen . Jij geeft jouw liefde voor ze door . Dat voelen ze . Maar . . . . Als je visite hebt , gaan ze meestal bij de visite op schoot liggen . En wat denk je waarom die slimmerikken dat doen ? Omdat jij en je vriend de drankjes en hapjes halen , en zij willen op 'n rustig plekje liggen . Wat dacht je van dat warme , veilige plekje van m'n kat bij de hond ?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100