Hond in tuin

Hallo,

Ik zou heel graag een hond willen , naar dan moet die in mijn tuin i.v.m geloof. Moslims mogen geen honden in huis omdat dat "onrein" is. Wie heeft hier een alternatief voor? VB: mijn vriend heeft een klein kooitje binnen waar dat hondje amper kan bewegen maar wel in huis dit zou kunnen maar ik vind dat zielig voor het beestje.. Kan die in de tuin ( in een speciale kooi ) en is dat wel legaal? Ik zou blij zijn met ideen van jullie.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als jij een heel groot 'erf' hebt waar die hond lekker op mag waken, is er geen enkel bezwaar tegen om een buiten-hond te nemen. Een groot buitenhok met binnen-en buitenruimte waar de hond in en uit kan lopen als hij zin heeft en waar je hem in vast kunt zetten als hij even niet los kan (omdat je bezoek hebt met kleine kinderen die bang van hem zijn bijvoorbeeld) is dan ideaal. En flink veel aandacht en opvoeding van de baas natuurlijk, zodat hij niet vals wordt. Een waakhond kan best het hele jaar buiten als hij maar een plekje heeft waar hij in de winter binnen kan zijn.

Alsjeblieft neem geen hond, het zijn sociale dieren en stop je niet buiten in een kooi! En stel het is winter en het vriest -10 dan leeft je hondje niet meer.

Ga voor een kat, daarvan weet je dat hij in een kattebak doet, een hond moet echt uitgelten worden, zelf heb ik ook een hond. Gr. Kristina

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100