Kunnen honden ook keelontsteking krijgen? Of iets aan de blafbanden?

vanaf vanmorgen heeft onze hond een hese blaf, net als bij mensen de stem kwijt...
wat kan ik haar daarvoor geven..?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

jazeker, ook honden kunnen keelontsteking krijgen. morgen even naar de dierenarts voor een kuurtje, dan is ze er zo weer van af.

Honden mogen ook hoestsiroop voor kinderen of volwassenen hebben. Dat smeert de keel en neemt eventueel ook wat pijn weg. Als het langer dan een paar dagen duurt moet je even naar de dierenarts. Schepje honing opgelost in warm water helpt ook.

ja dat kan zeker. Geef je hond daarom nu geen brokken daar hij die niet goed kan slikken. Geef hem bijvoorbeeld van dat zachte vlees wat je kunt kopen in de winkel speciaal voor honden. Maak dit goed fijn met een vork zodat hij geen grote brokken hoeft door te slikken. Wat je ook kunt doen is je hond een sjaal om zijn nek doen zodat die lekker warm blijft.

Ja je mag je hond gewoon Bisolvon geven op een kinderdosering.Dat is mij hier ook aangeraden,tevens ook bij honden uit een asiel die kennelhoest hebben.Bisolvon is gewoon te koop bij de drogist en Albert Heijn die vandaag wel open is. Toegevoegd na 2 minuten: Dit is mij ook door de dierenarts aangeraden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100