is een pc een levensbehoefte

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

nee omdat e vroeger geen pc hadden

Bronnen:
Ervaring

Nee. Je kan nog steeds leven zonder dat je een PC hebt. -toegegeven, je wordt wel als ouderwets gezien, tenzij je 60+ bent-

Voor sommige mensen wel. Ze verdienen daar hun brood mee.

Voor Chronisch zieken is het een levensbehoefte.

Het is geen levensbehoefte maar het is wel erg makkelijk. Zeker voor oudeeren die met webcam kunnen praten met familie in binnen en buitenland. Net als wij gebruik maken van internetbankieren en leuke uitjes opzoeken op internet.

Nog niet, maar over 10 jaar wordt je overal weggestuurd zonder emailadres

Natuurlijk is het een levensbehoefte. Maar het is geen eerste levensbehoefte, zoals lucht, water, voeding en warmte. Een pc is een volkomen geaccepteerd verschijnsel geworden in het alledaagse leven, net als een woning, bed, tafel en stoelen. Theoretisch kan je zonder, maar praktisch gezien loop je dan een uit de pas.

Het is zeker geen primaire levensbehoefte. Maar volgens de Nederlanders is het zeker een levensbehoefte. Zie hier: http://www.nu.nl/internet/2054012/computer-met-internet-is-een-levensbehoefte.html Volgens het artikel: "Een computer met internetaansluiting, lidmaatschap van een sportclub en vakantie zijn levensbehoeften. Als mensen dit niet kunnen betalen is er sprake van armoede. "

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100