Weet iemand hoe je een pc kan laten defragmenteren in Windows Vista?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb mijn startmenu (linksonder) in de klassieke weergave staan bij Vista. START>Programma's>Bureau accessoires>systeemwerkset>SCHIJFDEDRAGMENTATIE! Succes ermee!

je kan gewoon Advanced Systems Care (ASC) free downloaden. Dit prog. is uitstekend voor Windows XP,Windows Vista én Windows 7. Je kunt het prog. zo instellen,dat het automatisch defragmenteert. Het doet trouwens nog véél meer: anti-malware,register opschonen,junk files weghalen,enz. Is een échte aanrader. Ik gebruik het zelf ook en het werkt fantastisch. Toegevoegd na 1 uur: hier zijn de links: majorgeeks.com/download download.cnet.com/Advanced-SystemCare www.iobit.com/advancedwindowscareper.

Ik gebruik daar defraggler voor, en zou niet anders meer willen. Heel snel, en je kunt zelfs de files kiezen, die gedefragmenteerd moeten worden, en welke niet. Gratis progje, en heel klein.

Bronnen:
http://www.piriform.com/defraggler

Een heel goed programma die ik op vista heb gebruikt is auslogics disk defrag. Gewoon de gratis versie downloaden, die werkt prima! Veel succes!

Linksonder in de startbalk DEFRAG intypen en bovenin de balk erop klikken opstarten en dan werkt het.

Een heel goed en gratis programma om je computer te defragmenteren is Smart Defrag, ik gebruik het al jaren en je computer wordt er een stuk sneller van;

Bronnen:
http://www.iobit.com/iobitsmartdefrag.html

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100