vlc media player gecrasht of zo! Hoe kan dit?

Ik heb een film gedownload en nu kan die niet afgespeeld worden door vlc media player! Hij zegt iets van gecrashed of zo. Kan iemand mij helpen?

Toegevoegd na 2 uur:
Momenteel andere versie aan het downloaden, zou dit kunnen helpen? want hij speelt al mijn andere films en video's wel af.

alvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

probeer het eens met een andere player , of probeer anders een nieuwe versie van die film te downloaden , en kijk ook even of alle codecs en updates nog in orde zijn , dwz de laatste versies Toegevoegd na 49 seconden: euhh mag je wel kijken op het werk ....;)

tja wat zegt die crashmelding ? ligt het niet gewoon aan de film ? werken andere films van hetzelfde type er wel mee ? ik denk gewoon dat de film corrupt is of speelt hij bijv een gedeelte wel en crashed dan of crasht hij meteen ?

In plaats van VLC, raad ik je GOMplayer aan. Tot nu toe speelt hij zelfs de beschadigde bestanden af, door voorbij de beschadiging te lopen, waar andere spelens dan gewoon crashen. Je kan het altijd eens proberen. http://downloads.phpnuke.org/nl/download-item-view-x-b-a-x-y.htm Sinds ik Gom heb gebruik ik zelden nog een andere.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100