Oude laptop, wat kan ik ermee behalve verkopen?

Ik heb een oude HP laptop 2 jaar oud met:

wifi b/g
160 GB schijf
2.0 ghz processor
En de standaard uitgangen

ideeën die mij niks lijken:

file server
externe opslag
Mediacenter (lijkt me wel wat, alleen kan hem niet aansluiten op pc VGA naar Scart )

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb ongeveer eenzelfde apparaat in gebruik als Linux computertje, om te leren omgaan met Ubuntu 10.0.4. Ik tik dit bericht er nu op. Gratis software, virus-vrij, alle bekende programma's werken nét even anders. Gaat op vakantie mee voor de foto's, om wifi--spots te zoeken, als jukebox, om mijn iPod op te laden. Héél leerzaam, zo'n speelgoedje.....

VGA naar scartkabels zijn te verkrijgen dus dat is geen probleem. Opties zat.

Maak er een fotolijstje van!

Bronnen:
http://www.instructables.com/id/Dell-Lapto...

Aan iemand geven die het nodig heeft.b.v in een derde wereld land.

Derdewereldland is een optie. Vraag is of ze daar stroom hebben voor de accu en of de laptop tegen andere weersomstandigheden kan dan hier. Maar even terug naar de laptop: je KAN (hoeft niet) je laptop proberen als dat mogelijk is te upgraden. Kun je ook laten doen door computerwinkel die ook aan reparaties doet. Als je dit ok niks lijkt kun je, zoals als is geantwoord er een fotolijst van maken met behulp van leuke foto's en de screensaver functie van Windows/macintosh (Mac)/Linux of anders. Of zoals al genoemd: meenemen voor op vakantie. Als je je onderweg verveeld kun je met je laptop werken en als je wifi plekjes vind of de Dongel van KPN gebruikt kun je onderweg of op vakantie ook nog internetten. Als je dit alles niks lijkt heb ik nog maar 2 tips: Hele laptop verkopen of de laptop uitelkaar halen en de onderdelen verkopen. Helaas weet ik geen betere tips. Ik hoop toch dat dit je aan het denken zet en dat je probleem of een gedeelte hiervan is opgelost. veel succes! :)

recyclen

Fotolijstje is wel tof, maar u kunt ook bijvoorbeeld deze pc gebruiken als ipcop, kan je gebruiken als geadvanceerde firewall, betere connectie voor uw internet tussen uw interne wereld en externe (isa-server) en andere toepassingen, voor meer informatie gaat u best naar:

Bronnen:
http://sourceforge.net/apps/trac/ipcop/wiki
http://www.howtoforge.com/perfect_linux_fi...

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100