Waar kan ik verwijderde geschiedenis op PC vinden?

Weet jij het antwoord?

/2500

In de prullbak van je computer. Staat gewoonlijk op het bureaublad. Toegevoegd na 49 seconden: ik bedoel prullenbak, I.P.V. prullbak Toegevoegd na 58 minuten: Permanent verwijderde items kun je niet terug halen. Tenzij je ergens een backup van je computer hebt

Niet, deze is verwijderd.

alles wat je op je pc doet is traceerbaar! je hebt alleen de juiste software nodig om het na verwijdering weer zichtbaar te maken.

Wanneer je een file delete op je PC, staat de file nog steeds op je harde schijf, totdat de ruimte die hij inneemt wordt overschreven door een andere file. Windows doet zoiets als het slotje op de WC: de ruimte is vrij of bezet. Google even op "restore deleted files freeware" voor gratis programmaatjes die 'deleted' files weer terugzetten.

De geschiedenis van de browser kan je wissen, en dat zijn meestal websites. Die kun je niet meer terughalen. Bestanden verwijderen, ja daar staan recovery tools voor, maar voor de geschiedenis van een browser... dat is een klein bestandje van enkele kb's groot, dat kan je toch niet recoveren?

Prullenbak -- Browser, beveiliging en extra kun je geschiedenis verwijderen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100