Hoe kan ik een zeer zwaar bestand downloaden?

Ik moet voor school een programma downloaden. Het heeft een grootte van 3 GB. Er is nog genoeg ruimte over op mijn computer dus dat is het probleem niet. maar iedere keer als ik het probeer te downloaden gaat het zeer traag ( er staat nog 7 uur en zelfs tot 3 dagen) en na een tijd verschijnt er foutmelding. hoe kan ik dit programma toch downloaden?
Ik heb dit echt dringend nodig.

Weet jij het antwoord?

/2500

Laten we vooropstellen dat 3GB GEEN zwaar bestand is te zien in deze tijd met deze internetsnelheden. Met een 100Mbit verbinding zou dat nog geen 5 minuten moeten duren. Met 20Mbit nog geen 25 minuten. Als het dus lang duurt zal je moeten kijken wat je downloadsnelheid is, en hoe je die kan verbeteren. Als je een laptop gebruikt op Wi-Fi, ga dan dichter bij de router zitten, of nog beter gebruik een ethernetkabel en sluit die direct op je router en laptop aan.

De enige keer dat dit mij gebeurde is toen een hacker meelifte met mijn WiFi-verbinding. (Bleek uiteindelijk aan een fout bij Ziggo te liggen, die hebben het modem toen op afstand hersteld). Verander dus het wachtwoord van je modem en check voor de zekerheid met Malwarebytes op malware: https://nl.malwarebytes.com/mwb-download/ Het kan ook aan de bandbreedte of een storing van de betreffende website liggen. Vraag je medescholieren of ze hier ook last van hebben. Eventueel iemand je het bestand via TransferXL mailen. https://www.transferxl.com/be/

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100