Ik heb geen geluid op mijn monitor, maar op mijn laptop. Wat moet ik doen?

Ik heb een monitor (beeldscherm) aangesloten op mijn laptop omdat ik moet thuiswerken maar als ik dan soms ff een filmpje wil kijken hoor ik het geluid op mijn laptop maar in het begin toen ik hem ging uittesten kreeg ik wel geluid en daarna niet meer

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je zeker weet dat je monitor geluid heeft zul je dat handmatig in moeten stellen. Klik op je windows toets en type het woord "geluid" in, klik op enter en je zult naar "geluidsinstellingen gaan". Eenmaal bij de geluidsinstellingn zie je rechtsboven van je scherm een aantal opties zien staan. Klik op "configuratiescherm geluid". selecteer het gewenste uitvoerapparaat en klik op "als standaard instellen".

Klik op het speaker icoontje rechts bij de klok boven de volumeslider zie je het uitvoer apparaat, ik gok dat deze nu op speaker staat, maar via het ^ tekentje kun je andere uitvoerapparaten kiezen zoals het scherm, deze wordt een beetje cryptisch aangeduid, vaak met het modelnummer van je scherm, maar ook de grafische adapter wordt hier genoemd. (in mijn situatie is dat dus de U28E590 over NVIDIA)

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100