Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

wanneer ik de achtergrond wijzig op het ene scherm verandert het ook op mijn andere computer, waarom?

ik heb 2 computers die niet verbonden zijn met elkaar, maar wanneer ik de achtergrond op de ene computer verander dan verandert de achtergrong ook op de andere computer hoewel iok er niets aan doe.

Verwijderde gebruiker
4 jaar geleden
977
Verwijderde gebruiker
4 jaar geleden
Er van uit gaande dat je Windows 10 gebruikt kun je het synchroniseren tussen twee computers die allebei met hetzelfde account zijn ingelogd uitzetten:
https://support.microsoft.com/nl-nl/help/4026102/windows-10-about-sync-settings Je kunt daar ook kiezen om alleen het synchroniseren van de kleur instellingen en bureaublad uit te zetten.
VraagAntwoord66
4 jaar geleden
Het heeft inderdaad te maken met het account waarop je bent ingelogd. Zoals hierboven al is genoemd.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Het lijkt erop dat je op beide computers met hetzelfde Microsoft account bent aangemeld, de instelling wordt dus van de ene computer naar de andere gesynchroniseerd.
Als dit niet gewenst is kun je de synchronisatie uitschakelen of je kan een lokaal account gaan gebruiken, zie hieronder voor meer info:

https://computertotaal.nl/artikelen/pc/zo-ga-je-van-een-microsoft-account-terug-naar-een-lokaal-account/?API_COOKIE_REDIRECTED=True
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
4 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding