Ebay verkopen hoe gaat dat?

Ik heb nog geen ervaring met het verkopen van spullen via internet. Maar hoe gaat dat met bezorgkosten want naar china versturen is natuurlijk een stuk duurder dan naar Amsterdam. Zijn deze kosten voor de koper of de verkoper?

Bijvoorbeeld als je iets van $20 verkoopt voor $30 ben je door bezorgkosten al je winst kwijt of maak je zelfs verlies.

Weet jij het antwoord?

/2500

Hangt er vanaf wat je met de koper afspreekt. Je hebt het zelf in de hand. Toegevoegd na 3 minuten: je kunt op de site dus aangeven, wat er aan verzendkosten bij komt.

Normaliter zijn de bezorgkosten voor de koper, maar spreek het wel af om moeilijkheden te voorkomen

Probeer iemand uit China maar eens zo gek te krijgen geld over te maken. Binnen Nederland durf ik dingen nog wel op de gok te kopen, maar ik zou niet snel geld over gaan maken naar het buitenland.. Toegevoegd na 13 uur: Ik probeer alleen te zeggen dat het lastig is om spullen buiten Nederland te verkopen, dus veel zorgen om verzendkosten hoeft de verkoper niet te hebben. Verder altijd zorgen dat de verzendkosten voor de koper zijn, je zal sowieso zien dat de veel kopers langs willen komen, nog handig ook, want dan hoef jij weer niet langs het postkantoor.

Ebay is een supersite om spullen te verkopen! Ik zou zelf kiezen voor alleen verzenden binnen de EU. Doorgaan zijn de verzendkosten voor de koper, en de kosten voor ebay voor de verkoper.

Heb vorige week een horloge in het UK gekocht.Behalve de prijs staan ook de verzendkosten bij de advertentie vermeld. Als je dus informeert wat de verzendkosten van de te verkopen voorwerpen zijn,kun je dat er in de advertentie bij vermelden. Dan maak je dus geen verlies.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100