Waarom zijn sommige mensen tegen de OV-chipkaart ?

Ik vindt zelf dat de OV-chipkaart heel goed werkt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Omdat er héél veel mensen zijn waarbij de kaart niet goed werkt. Machines buiten werking, te veel geld afgeschreven enz. Iedereen moet er nog aan wennen, dat ook. Het is een kwestie van omschakelen, het reizen per ov is ineens anders. Als het dan ook nog eens niet 100 % werkt dan zijn de mensen er tegen.

omdat het duurder uitvalt, was tegen begin nu bij te draaien, toch wel makkelijk.

Bij veel mensen doet hij het niet, maar toch moet hij per se gebruikt worden..

Omdat het veel duurder is dan de strippenkaart. En men moet gewoon nog wennen. Je kent het wel, eerst haten, dan accepteren.

Omdat middels een sql injectie (of in dit geval sqlmap) het kinderspel was om persoonlijke gegevens naar boven te halen. Ondanks dat er gegarandeerd was dat dit niet het geval was. Zie de bron Toegevoegd na 1 uur: (met dank aan ins3ct3d uiteraard)

Bronnen:
http://a.blip.tv/scripts/flash/showplayer....

Vanwege privacy redenen. Big Brother....zelfs de anonieme kaart kan je alleen met PIN betalen zodat je alsnog niet anoniem bent en big brother je reisgeschiedenis kent.

angst voor het onbekende.

Welk normaal mens niet,de Ov chipkaart is niet 100 niet 200 maar 300% duurder dan de strippenkaart ik reis nu met 2 strippen(1 srtrip kost 0,50)van zuid naar noord ik heb het ook gedaan met die helse vervloekte ov chipkaart en het koste 3,39 de mens die dit heeft uitgevonden verdiend de hoogste straf

Ik denk dat het te maken heeft met het feit dat men vanuit de vervoerder ongemerkt te prijzen kunnen verhogen. Dit kunnen ze met een cent per week doen en men ziet er niet van. Er is geen grip meer op. Een strippenkaart is waardevast. Totdat je een nieuwe moet kopen.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100