Hoe kan ik een zeer groot bestand naar iemand sturen?

Ik wil graag een map van 14,8 GB versturen maar ik weet niet hoe. Via mail kan het niet en voor wetransfer is het ook te groot.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als het via de mail of WeTransfer niet lukt en het is lastig het bestand op te knippen (bijv. bij 1 grote illustratie) kun je het bestand op een usb-stick zetten en die stick per post naar de ontvanger sturen.

Mogelijkheden zijn FTP-server opzetten Opdelen met bijvoorbeeld 7zip en dan versturen via WeTransfer of GoogleDrive (zeker niet via de mail dan zou je 25MB x 596 bestanden over moeten mailen. Een van de links legt uit hoe je moet opdelen (toevoegen aan archief). Neem een groter getal dan de uitleg. 1GB oid. Toegevoegd na 2 minuten: Je moet even kijken hoe groot je GoogleDrive opslag is (als je een gmailadres/google-account hebt). Die van mij is 15GB groot dat zou dus in 1x kunnen omdat er geen bestandsgroottelimiet is. Toegevoegd na 4 minuten: Link naar googledrive https://drive.google.com/drive/my-drive Toegevoegd na 11 minuten: WeTransfer geeft 2 GB per file. Je moet dan wel je account leeghalen 1ste file erop, 1ste file eraf. 2de file erop, 2de file eraf https://wetransfer.zendesk.com/hc/en-us/articles/202603886-How-many-GB-can-I-upload- Toegevoegd na 12 minuten: Oh en hier een link om een FTP-server op te zetten. https://pcmweb.nl/artikelen/internet/je-eigen-ftp-server-8-stappen/

Bronnen:
http://www.7-zip.org/
https://computertotaal.nl/artikelen/apps-s...
https://www.lifewire.com/message-and-attac...

Misschien via teamviewer? Ik kan in iedergeval een bestand van 1,5 GB via teamviewer naar een andere PC versturen. Beide partijen moeten dan wel teamviewer hebben geinstalleerd. Toegevoegd na 2 minuten: Je moet alleen de andere partij wel kunnen vertrouwen, want met teamviewer kan je elkaars PC over nemen.

Neem Wetransfer PLUS, dan kun je tot 20 GB per keer tegelijk versturen. Kost €12 per maand.

Bronnen:
https://wetransfer.com/plus

wat ik aanraad is het om via mediafire.com te doen, zet gewoon al je bestanden die je wilt sturen in een zip file en upload de zip file op de site stuur de link naar de persoon en dan kan die het downloaden

Bronnen:
https://mediafire.com

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100