Kan ik stickers van mijn laptop af krijgen?

Ik heb een jaartje terug stickers op mijn laptop geplakt die ik destijds leuk vond, alleen vind ik ze nu niet meer leuk en wil ze er graag af hebben. Is er een manier om het eraf te krijgen zonder mijn laptop te beschadigen?

Alvast bedankt voor je antwoord!

Weet jij het antwoord?

/2500

GEEN nagellakremover gebruiken! dan krijg je een witte vlek of waas op je laptop. ----------------------------------------------------------------------------------- -Pindakaas mèt nootjes op een keukenpapiertje doen en rustig weg boenen. Daarna de pindakaas weer afnemen met een vochtige doek. Pindakaas is voor lijmresten echt 'n grootmoeder-weten- raad-trucje :) (Pindakaas truc is hier succesvol toegepast op servies, boeken, cd hoesjes, ramen, laptops. Eigenlijk alles waar sticker rotzooi op achterblijft.) -Ik doe het zelf meestal met een haarföhn. Sticker even warm stoken gedurende 20 seconden ongeveer en je haalt hem er zo af. Lijmresten die achterblijven kun je eraf halen door de sticker er weer op te plakken en eraf te halen en dit een keer of 6 te herhalen. -Met een beetje wasbenzine of alcohol 90% gaat het ook SUPERRR.. gebruik het om stickers van een ipad te verwijderen Toegevoegd na 7 uur: N.B. De lijmresten kan je het beste verwijderen met lampenolie. Dit laat gen schade achter zoals verkleuringen, hooguit een vettig laagje wat je eenvoudig kan verwijderen met een doekje vochtig gemaakt in een sopje van afwasmiddel.

Bronnen:
https://gathering.tweakers.net/forum/list_...

Bij drogisten, bouwmarkten e.d. kun je HG stickerverwijderaar kopen. Werkt prima en laat (naar mijn ervaring) geen vlekken achter.

Bronnen:
https://nl.hg.eu/producten/klus/hg-sticker...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100