Welke laptop zou het beste bij ons passen ?

We willen een nieuwe laptop gebruiken voor ons gezin met vier personen, voor privé gebruik maar ook voor studie en werk. Het moet een goeie, snelle laptop zijn en er moeten veel bestanden/programma's op kunnen.

Welke van de 3 kunnen we het beste kopen ?

Toshiba Notebook Satellite A500-19E

Acer Aspire Notebook 7540g-304g50mn

of de HP Notebook Pavilion DV7-3150ed

Weet jij het antwoord?

/2500

Geen van drieën, kijk eens op de zakelijke lijn van HP. www.hp.nl

de Notebook Pavilion DV7-3150ed echt een toppertje!! k heb die laptop zelfs ook... het is echt een goeie én mooie laptop!

Neem maar die HP Notebook Pavilion DV7-3150ed (nieuwste processor voor laptops "in België) Als je graag met je geld smijt en echt een goeie koopt, kunt u ook eens kijken naar Alienware Toegevoegd na 58 seconden: sorry echt een goeie wilt kopen, ga naar alienware, maar is wel redelijk duur.

Bronnen:
http://www.alienware.com/Landings/laptops.aspx

de 2e lekker snel en blijft het ook je moet alleen geen spellen downloaden zonde van geheugen (niet dat DAT heel veel uitmaakt) en hij wordt steeds trager die moet je nemen

waarom zo duur? ik zou kijken voor een asus van rond de 400-500 euro. heb een HP dv5 gehad van 700 euro die binnen een jaar kapot was. wat winkels http://www.paradigit.nl/ http://www.mycom.nl/Default.aspx

Uit ervaring zou ik gaan voor HP. Naast kwalitatief goed materiaal is ook de service zeer goed van HP. Een malleijk te bereiken service desk waar je meteen dmv een chatsessie je problemen kunt oplossen of vragen kunt stellen. De kennis van de agents is zeer goed.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100