Moet ik nu voor Internet Explorer ook Lazarus downloaden op dezelfde pc (W7) als waar ik anders met Google Chrome werk [Lazarus al aanwezig] ?

Heb behoorlijke problemen met mijn kringloop pc. Google Chrome staat steeds vast. Geen idee waardoor , is al opgeschoond / gedefragmenteerd. Wat zou de volgende stap kunnen zijn? Ben nu, in afwachting van pc-hulp, tijdelijk over op Internet Explorer.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja. Als je Lazarus op een andere browser wilt gebruiken zul je die daar eerst ook op moeten installeren. Want het programma herkent nu alleen wat jij in Google Chrome typt. Toegevoegd na 3 minuten: Dit verklaart trouwens meteen ook waardoor het vraagveld bij jou niet werkt, want dat hangt samen met Internet Explorer. Je kunt in elk geval altijd een vraag stellen door deze link te gebruiken: http://www.goeievraag.nl/vraag/stellen?questiontext=? (Toen ik jouw vraag hierover wilde beantwoorden was de vraag alweer verdwenen).

Nee. Althans niet voor IE, dat bestaat niet, daarom gebruikt niemand IE meer, geen addons of plug-ins. Lazarus is er voor Firefox en Chrome. Oplossing: Firefox downloaden en dan https://addons.mozilla.org/nl/firefox/search/?q=lazarus&appver=44.0&platform=windows De lazarus download die je nu gevonden hebt is niet wat je zoekt (lees de beschrijving).

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100