Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Apple MacBook Pro 13,3" Retina (2015) 2,7GHz 128GB

Apple heeft de 2015-versie van de MacBook Pro nauwelijks gewijzigd ten opzichte van de versie die in 2013 uitkwam. De laptop heeft nog steeds een uitstekend scherm, zit goed in elkaar en heeft een enorm lange accuduur van 11,5 uur tijdens browsen dankzij de snelle en toch zuinige Broadwell-processor.

De versie van de Dell XPS 13 met full-hd-scherm is nog net iets beter dan de high-end versie. Weliswaar is de resolutie lager en is er een Core i5 in plaats van een krachtigere Core i7 aanwezig, maar daar staat een aanzienlijk langere accuduur tegenover.

De nieuwe laptops en minilaptops beschikken volgens Acer over een batterijduur van acht tot tien uur. "Als je gebruikers vraagt wat ze de belangrijkste eigenschap vinden in een nieuwe laptop, dan noemen ze batterijduur.
(Lees meer...)
fremar
8 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
Een plus voor de informatie.
Maar vemeld wel even de bronnen erbij. (http://tweakers.net/reviews/3983/apple-macbook-pro-13-net-weer-even-beter.html ,
http://tweakers.net/reviews/4027/dell-xps-13-mat-full-hd-scherm-en-lange-accuduur.html en http://www.zdnet.be/article/101015/acer-zet-in-op-extra-lange-batterijduur/ Nu lijkt het ook de de Dell wordt vergeleken met de Apple. Maar de vergelijking is de Dell XPS 13 en het voorgaande model van Dell.

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding