Waarom schakelt mijn laptop zichzelf telkens uit?

Ik heb een oude Acer laptop, van ongeveer 3 jaar oud met Windows 10 erop gedownload. De laatste tijd schakelt hij zichzelf constant uit, in het begin had ik hier helemaal geen last van. Dit speelt al twee weken ongeveer, de laatste dagen ging het alweer wat beter. Maar nu gaat ie weer achteruit. Het uitvallen gebeurt voornamelijk wanneer ik een game opstart. Hij schakelt zich dan uit en wanneer ik de laptop weer wil opstarten, gaat ie vrijwel meteen weer op zwart.
Hoe kan dit?

Weet jij het antwoord?

/2500

De kans is uitermate groot dat er tussen het koellichaam van je processor en de ventilator een matjes van stof ontstaan is, ik zie dit bijna dagelijks in mijn bedrijf, die matjes spuit je er helaas niet zomaar uit, je zal daarvoor de laptop moeten open maken om de stof te verwijderen, en dan tevens de thermal paste vervangen. Veel bedrijven rekenen hier hoge kosten voor maar ik doe dit voornamelijk voor mensen die met een minimale beurs zitten. voor slechts 20 euro ben je bij ons klaar met een volledige demontatie en schoonmaak van je laptop inclusief het vervangen van de koelpasta. Mocht je hier geintereseerd in zijn dan mag je via www.htfelectronics.nl ons een mail sturen. Toegevoegd na 17 minuten: Afbeelding toegevoegd Toegevoegd na 18 minuten: op een een of andere manier accepteerd de website het plaatsen van mijn afbeelding niet dus dan maar een link https://media.licdn.com/mpr/mpr/p/4/005/080/35f/2e7529b.jpg

Wordt je laptop dan ook heel warm? als dat het geval is kan je laptop last hebben van oververhitting, dit kun je verminderen door je laptop te openen en het stof dat voornamelijk in je koeling zit op te zuigen. Als je alle stof opzuigt is je koeling eerder toegankelijk voor de rest van je componenten in je laptop.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100