Mijn rekeningnummer is niet correct tijdens het bestellen hoe komt dit?

Ik kan niet bestellen help??

Ik wil graag wat bestellen met de betaalwijze "betalen na ontvangst" alleen moet ik mijn geboortedatum en rekeningnummer invoeren zodat ik verder kan met de betaling. Bij rekening staat er als voorbeeld: 12.34.56.789. Ik voer mijn rekeningnr in en krijg steeds een melding dat mijn gegevens niet correct zijn. Ik heb letterlijk alles geprobeerd maar krijg steeds dezelfde melding. Met punten, zonder punten met IBAN nr zonder IBAN met en zonder cijfers ervoor of erna.. nee.. alles geprobeerd niks lukt! Heeft iemand enig idee wat ik fout doe? Of weet er iemand hoe ik het in hemelsnaam zou moeten invoeren? Het gaat alleen om de bankrekeningnr.. word er niet goed van!

Toegevoegd na 27 minuten:
Ik ben boven de 18 jaar

Weet jij het antwoord?

/2500

Dan deugt het script van de site niet. Als er als voorbeeld nog steeds het bankrekeningnummer in het oude format staat, geeft dat te denken. Daarmee kun je nergens meer betalen. Het moet het bankrekeningnummer zijn in IBAN-format, zonder punten. Dus NL en aansluitend de cijferreeks. Vergeet niet eventuele voorloopnullen en maak niet de fout een O te typen ipv een 0. Toegevoegd na 3 minuten: Je bent toch wel minstens 18? Anders kom je er niet door op basis van je geboortedatum.

Het ligt niet aan jou, het komt omdat jij waarschijnlijk nog niet of niet zo vaak iets heb besteld via de website. Internetwinkels willen pas na een aantal keer joj de mogelijkheid bieden om achteraf te kunnen betalen in verband met vertrouwen, wanbetalers en ontkennen dat iemand iets niet geleverd zou hebben .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100