Kun je op een of andere manier iets op een chromebook installeren?

Hallo. Mijn pc werkt niet meer goed en ik wil een laptop ipv een pc omdat ik die eventueel mee kan nemen of op shoot op de bank. Mij leek de chromebook perfect, omdat oe snel em goedkoop is en niet heet wordt (op schoot). Ik hoef niet per se linux erop te zetten om games ofzo te installeren, maar er is wel een ding dat ik zou willen installeren en dat is MMLogic voor informatica. Kan dat met een app ofzo? En dan nog een ander klein dingetje als iemand dat weet: kun je online spelletjes spelen (bijvoorbeeld van spele.nl)??? Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

MMLogic zal niet werken. Maar internet sites met spelletjes zijn geen probleem. Ik denk alleen dat je niet helemaal snapt wat een chromebook is. Het is een netbook waar chromeOS op staat. Dus je hoeft niet zelf met linux aan de slag te gaan. Het ziet er uit als google chrome op windows alleen dan in full screen mode.

Je kunt tegenwoordig ook op verschillende Chromebooks de Google Play Store installeren. Hiermee kun je alle apps van Android ook op je Chromebook gebruiken. Niet alleen op nieuwe Chromebooks. Kortgeleden zijn er ook weer een aantal oude bij gekomen (zie bron).

Bronnen:
https://www.chromeweb.nl/nieuws/meer-chrom...

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100