Kan ik in windows movie maker een foto tijdens het filmpje toevoegen?

En dan bedoel ik dat het filmpje gewoon blijft doorlopen. Dat je dus een kleine afbeelding ziet ergens in het filmpje, zoiets als op de afbeelding.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat jij bedoelt wordt vaak picture in picture genoemd afgekort als pip(deze term wordt ook gebruikt voor een foto in een video zoals jij dat wilt). Helaas is dit niet mogelijk in movie maker. Er zijn wel gratis alternatieven die dit wel kunnen. Hier een link met iemand die vraagt om gratis video editing software met het pip effect. https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20120307181313AA1d3yc

Hallo, Als "youtuber" raak ik je Camtasia Studio aan. Dit is een gratis software en te downloaden bij onderstaande link: http://www.techsmith.com/download/camtasia/ Als je iets overhebt voor je video's kan je ook een betaalde optie kiezen, Dit gebruik ik zelf nu Het heet Sony Vegas Pro, te kopen bij onderstaande link: http://www.sonycreativesoftware.com/vegaspro Sony Vegas pro is ook illegaal te downloaden via Torrent, Dit raad ik niet aan. En ik heb er niets mee te maken ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100