Met welk programma kun je tanden wat witter laten lijken op foto's?

Ik heb niet een mega-wit gebid uiteraard, op mijn leeftijd!
Maar het zou wel prettig zijn om met een bepaald programma (liefst zo eenvoudig mogelijk!) je tanden IETSJE witter te doen lijken.

Weet iemand zo'n programma?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

http://www.picnik.com/ upload je foto, klik op create En daar staat links op de 2e plaats 'teeth whitening' Daar moet je zelf maar een beetje mee experimenteren

Probeer eens Picasa. Ik zeg ook probeer, want het resultaat bij zulke dingen is altijd verschillend. http://picasa.google.com/intl/nl/ Maar als je een beetje het licht of schaduw veranderd, zouden je tanden witter kunnen worden.

PhotoFiltre is een erg goed en niet al te ingewikkeld fotoprogramma. Gratis te downloaden op (o.a.)http://dutch.toggle.com/lv/group/view/kl29835/PhotoFiltre.htm.

Ik doe het met photoshop 7 dit progamma wordt ook gebruikt door verschillende modebladen,of dacht je dat die dames allemaal echt zo mooi zijn. huid en tanden ,haren alles kun je hier bewerken. op een foto kun je er zelfs een ander hooft op zetten. is van internet te downloaden en is gratis. mooi progamma ik ben er vaak mee aan spelen.

Als je de foto neemt met een tegenlicht op je gezicht en daarmee ook op je tanden, dan zijn ze ook stuk witter

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100