Maakt een pc een systeemherstelpunt aan als je hem opstart?

ik heb afbeeldingen gekopieerd van een andere pc naar mijn pc(via de thuisgroep). Maar dat doet er niet toe, ik weet niet hoe, maar de locatie van de afbeeldingen is de E schijf (ook de andere afbeeldingen). en als ik een map maak in de E schijf staan ze ook bij de bibliotheek afbeeldingen. (ik krijg het niet weg...). Allemaal heel vervelend maar een systeemherstel kan natuurlijk weer alles oplossen alleen, ik weet niet wanneer de pc een Systeemherstelpunt aanmaakt. Want ik heb pas Office gedownload en Windows 8.1 PRO. En als ik dat kwijt raak...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Windows maakt herstelpunten wanneer er nieuwe software wordt geïnstalleerd of wanneer dit al te lang geleden is (zodat er zeker om de x aantal dagen toch een herstelpunt zou worden gemaakt). Maar laat mij benadrukken dat het erg onverstandig is om een systeemherstel uit te voeren in jou situatie. Een systeemherstel bestaat om uit te voeren wanneer je ten einde raad bent, maar kan altijd misgaan. Hoewel ik denk dat het wel zou werken lijkt het mij verstandiger de foute instellingen manueel op te sporen en te herstellen.

Een systeemherstel, mits dit aan staat, wordt gemaakt bij 'grote' veranderingen aan je software. Zoals het installeren van Windows 8.1 PRO. Je kan gerust naar systeemherstel gaan, daar krijg je eerst te zien op een kalender wanneer jouw laatste systeem backup is gemaakt. Mocht je meer vragen hebben, dan hoor ik het wel! Succes :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100