waarom laad mijn Iphone 3GS niet op als ik hem aan de computer verbind?

Ik was ben ff op de pc en wil mn Iphone in de buurt hebben maar hij is bijna leeg dus ik doe mijn oplader in de pc en de Iphone maar hij laad niet op waarom niet?

Toegevoegd na 6 minuten:
ik BEN

Toegevoegd na 39 minuten:
ik hoor wel een geluidje als ik hem er in doe maar hij laad niet op

Weet jij het antwoord?

/2500

waarschijnlijk zit je sleuf waar je de lader in druk van je telefoon vol met stof. Pulk er eens met een paperclip in werkte bij mij perfect.

Hmm, je krijgt wel een geluidje zeg je? Dat betekent dat de computer en de iPhone wel herkennen dat er is aangesloten, dus de kabel en de stekkertjes en de aansluiting doen het. Is de PC niet per ongeluk een laptop die niet op het stopcontact is aangesloten? Want in dat geval krijgt je telefoon niet genoeg stroom van de laptop batterij om aan het laden te slaan.

Jouw pc mist stuur programma. Bij nieuwe pc als je iphone aansluit gaat hij automatisch geschikte programma downloaden en geeft rechts onderin warschuwing melding * apparaat klaar voor gebruik. Het kan paar minuten duren tot hij die programma gedownload is. Je moet geduld hebben tot hij klaar is. Anders moet je stuur programma handmatig downloaden. Schrijf gewoon *stuur programma iphone voor windows ... (versie).

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100