Wat is tegenwoordig een goede laptop voor een betaalbare prijs?

Heel belangrijk voor mij is het grafische gedeelte voor het bewerken van foto's, ontwerpen van flyers etc. en ik moet er goede fimpjes mee kunnen maken/bewerken. Dat zijn geen technische hoogstandjes maar moeten wel een goede kwaliteit hebben. Verder natuurlijk internet, draadloze aansluiting (als dat nog wat uitmaakt), en een redelijk geheugen.

Toegevoegd na 2 minuten:
Het liefst onder de € 500,- of vraag ik dan teveel? :-/

Weet jij het antwoord?

/2500

voor 500€ heb je bij computerland een goede kwaliteits product ze zijn niet meer zo duur ze komen hem alleen niet meer brengen en aansluiten

In dat geval zou ik gaan op zijn minst voor de HP EliteBook 8730w mobiel workstation Maar die kost € 1125,= Maar dan heb je wel wat. Het linkje met de specs vindt je hieronder.

Bronnen:
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/nl/nl/sm/WF...

Ik ga je geen direct advies geven, maar mooie dingen zijn: een draaibaar scherm, een touchscreen, en de mogelijkheid, dat als je een beamer of monitor aansluit, dat je beide tegelijkertijd kan zien. Merken Toshiba, HP Toegevoegd na 1 minuut: Als je er geld mee moet verdienen, denk dan wel ex BTW en kijk niet op een dubbeltje. Mijn eerste pc kostte ongeveer 15 000 Euro. Ik heb hem echt dik terugverdiend.

Bij de Aldi en Lidl hebben ze vaak aanbiedingen met laptops, deze zijn van goede kwaliteit en zeer compleet en met 3 jaar garantie aan huis! Volgende week vrijdag hebben ze een PC in de aanbieding bij de Aldi, dus nu net geen laptop ;-)

Bronnen:
http://www.aldi.nl/OFFER_NL_SA/OFFER_13/OF...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100