Hoe pagina's verwijderen bij een pdf bestand?

Ik moet een word document converteren naar een pdf bestand. Nou lukt dit nog wel alleen krijgt het pdf bestand blanco pagina's tussen het word bestand. Weet iemand hoe je deze pagina's verwijdert bij het pdf bestand? Ik denk dat het in word iets te maken heeft met verschillende secties, maar om dit allemaal weer te veranderen is me teveel werk (aangezien pagina nummering allemaal door de war gaat lopen en het bestand erg veel pagina's bevat). Weet iemand dus hoe je pagina's in een pdf bestand verwijdert?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een PDF editor (Adobe Acrobat is de bekenste) kan je wellicht helpen, maar dit dure software. Je kan wellicht een andere editor proberen als je wilt. Een andere oplossing is om het via een programma in losse pagina's te splitsen en de pagina's met content samen te voegen tot één bestand. Andere optie is om eventueel het word bestand te openen in OpenOffice en vervolgens te exporteren naar PDF. Keuze genoeg, wat het snelste is? De PDF editor of het aanpassen in Word van het bron document vermoed ik.

Je kan je pdf-document gratis online bewerken, ook pagina's eruit halen, met Cutepdf-editor (zie link). Werkt beetje trager (omdat het online is) dan een pdf-bewerker op je computer, maar het is een fijn programma om te gebruiken.

Bronnen:
https://www.cutepdf-editor.com/edit.asp

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100