Hoe voeg ik 2 youtube-clips samen tot 1 clip?

Hoi! Binnenkort heb ik met paardrijden een Kür op Muziek. Wij willen graag 2 youtube-clips samenvoegen tot 1 clip. Dit zijn de linkjes van die clips:
http://youtu.be/5PDU3AtFZxk
http://youtu.be/wCkerYMffMo

Mijn Kür-maatje en ik willen het tweede linkje koppelen aan het andere clipje, maar dan een paar seconde voor de eerste link eindigt.

Maar goed, nou is mijn vraag, hoe doe je dat?
En zou iemand het anders voor ons willen doen?

BVD Amber

Weet jij het antwoord?

/2500

Moet het clipje op YouTube blijven of wil je ze op bv. op usb of cd Anders moet je beide liedjes downloaden, en met MovieMaker of Final Cut Pro achter elkaar zetten. En dan eventueel terug uploaden naar YouTube of op cd branden of usb zetten. PS: clipjes downloaden van youtube is illegaal

Bronnen:
http://www.clipconverter.cc/nl/

Mag ik aannemen dat je alleen de audio wil gebruiken, en niet de beelden? Dan moet je de video's downloaden als MP3. Zie daarvoor de eerste link. Je kan echter wel tegen problemen aanlopen aangezien de video's licentiebeperkingen kennen. Zo vraagt Dudelstudio om te linken naar zijn kanaal, en wil hij expliciet vernoemd worden. Verder weet ik niet of je afgeleiden van auteursrechtelijk beschermde muziek mag gebruiken. Wel in de VS, aangezien daar heel andere rechten gelden dan hier, maar niet zomaar in Nederland. Wil je de audio toch gebruiken en aan elkaar plakken, dan kun je de gedownloade MP3's bewerken met het gratis programma Audacity. Zie de tweede link. Als je klaar bent met bewerken en je wil het bestand opslaan als MP3, dan kan dat met Audacity niet meteen. Eerst zul je een bestandje moeten downloaden. Een kort stappenplan vind je in de derde link. Toegevoegd na 49 seconden: Goeievraag.nl gooit de links door elkaar... De eerste link verwijst naar Audacity. De tweede link naar de Youtube-naar-MP3 site en de derde link bevat het extra bestandje voor het opslaan van MP3 in Audacity.

Bronnen:
http://audacity.sourceforge.net/
http://audacity.sourceforge.net/help/faq_i...
http://www.youtube-mp3.org/nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100