Hoe maak ik php scripts?

Ik ben al twee dagen bezig met het zoeken van de tutorials die ik nodig heb, maar ik kan het gewoon niet vinden. Het kan liggen dat ik de termen/begrippen ervoor niet ken waardoor ik het niet kan vinden.

Wat ik wil toevoegen aan mijn site is het volgende:

-inlog/registratiesysteem

-Simpel toevoegsysteem voor geregistreerde gebruikers van producten met gegevens en foto's. Na het toevoegen van producten door gebruikers moeten de producten op een pagina te zien zijn met beknopte gegevens in een rij-vorm, waarna het klikken de gegevens en evt meerdere foto's zichtbaar zullen zijn.

-tekstreactie plaatsen per product na inloggen.

-menu veranderd na inloggen: waardoor er dus een extra navigatie is: product toevoegen.

-Beoordelingsysteem, waarbij een geregistreerde gebruiker een keuze kan maken per categorie tussen een cijfer tussen de 1-10 cijfers, uiteindelijk zal er op dezelfde pagina van het product na het refreshen een gemiddelde waardering worden getoond welke tussen een gemiddelde waardering geeft voor het product, welke eerder toegevoegd zijn door het toevoegsysteem.

Een overzicht van nieuwste/laatst toegevoegde producten (adhv toevoegsysteem) en beste gewaardeerde producten (adhv beoordelingssysteem).

Kort gezegd: Hoe kan ik gericht zoeken naar uitleg/tutorials naar de php functies die ik wil maken?

Bijv bij een login en registreer functie, hoef ik op google of youtube maar in de tikken: php tutorial login registration form.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat gaat veel werk worden! Je noemt geen specifieke problemen die je hebt, en vermeldt niet welke programmeerervaring je hebt, dus hier een nuttige tutorial voor de algemene basiskennis: http://www.w3schools.com/php/ en hier de referentie qua PHP-functies http://www.php.net/manual/en/langref.php Daarnaast ga je HTML, Javascript, en SQL nodig hebben: http://www.w3schools.com/html/default.asp http://www.w3schools.com/js/default.asp http://www.w3schools.com/sql/default.asp Tenslotte raad ik je aan van tevoren heel goed na te denken over de pagina- en databasestructuur.

Ik zou Wordpress gebruiken. Is helemaal gebaseerd op php. Alleen hoef je het niet zelf te schrijven (en waarom zou je als het al bestaat en gratis is). Als je een gepast thema kiest en de juiste plugins installeert kan je zowat alles doen wat in je wenslijstje staat. Hier vind je bijkomende informatie: http://www.practicalecommerce.com/articles/4039-21-Free-Tools-to-Open-a-WordPress-Shop

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100