Is er een gratis alternatief voor RegcleanPro?

Lijkt me wel een goed programma, maar zitten die functies misschien ook standaard in Windows? Of is er een ander gratis alternatief?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er zijn wat twijfels over de betrouwbaarheid van RegcleanPro. Het zou niet alle fouten ontdekken en ook twijfelachtige fouten rapporteren. Het wordt zelfs in verband gebracht met het mogelijk verspreiden van Malware. Je zou beter een ander programma kunnen gebruiken. CCleaner is een van de beste programma's om je pc snel en grondig mee op te schonen en heeft ook een mogelijkheid voor het opschonen van je register. Wil je iets uitgebreider en specifiek voor je register, dan kun je het gratis WiseRegistryCleaner gebruiken. Daarmee kan je het register opschonen en ook defragmenteren en optimaliseren.

Bronnen:
http://www.piriform.com/ccleaner
http://www.wisecleaner.com/wiseregistrycle...
http://zondervirus.nl/regclean-pro/

In het gratis Ccleaner zit onder andere een register cleaner. Het haalt bovendien ook allerlei andere overbodige rommel veilig weg.

hoi ik gebruik en ccleaner en een programma dat tuneup utilities, daar zit een functie bij die heet 1 click maintenance en dit doet wat het al zegt .je click erop en gaat fouten scannen daarna click je op schoonmaken, en dat doe ik bv 2 keer en dan is alle troep weg verder zit er een heel programma bij die je op verschillende manieren kan gebruiken .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100