Hoe kan je als minderjarige kleren bestellen op het internet?

Ik wil graag wat laarzen online bestellen maar in ik heb helemaal geen creditkaart :( mijn ouders hebben er ook geen. Een bankrekening wel, maar zijn bang voor oplichterijen. Dus probeer ik zelf een oplossing te zoeken is dit mogelijk?

Weet jij het antwoord?

/2500

Er zijn veel sites die PayPal accepteren als betaalmethode. Op deze wijze ben je als koper beschermd tegen malafide verkopers. Je kunt nl. je betaling terugtrekken wanneer je een pakketje niet, beschadigd of verkeerd hebt ontvangen en de verkoper niets doet met jouw klacht. Misschien trekt dit jouw ouders over de streep om hun bankrekening beschikbaar te stellen of kun je een eigen account openen en je bankrekening koppelen als je deze hebt. Wat je ook zou kunnen doen is de verkoper bellen en je dilemma uitleggen, wellicht wil hij onder voorwaarden een acceptgiro meesturen!?

Je kan proberen je betalingen te voldoen per iDeal, dit is voor bijna iedere bekende bank in Nederland mogelijk, alleen je hebt geen mogelijkheid je geld terug te halen, wat met PayPal wel kan, en daar heb je een credit kaart voor nodig.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100