Hoe kan ik Youtube beveiligen voor mijn kind?

Mijn peuter van drieenhalf zit graag op YouTube om naar K3 en Disney te kijken. Helaas komen er na een filmpje of in de zijlijn vaak genoeg filmpjes die hier helemaal niet mee gerelateerd zijn en ook helemaal niet geschikt voor haar. Zoals parodieën met grof taalgebruik. Ik zit er dus constant boven op. Is er een mogelijkheid om YouTube te beveiligen zodat ze alleen voor haar geschikte content kan bekijken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Voor kinderen is er een speciale kinderbrowser: Mybee Je kunt de toegang dan beperken tot het speciale K3 kanaal en dus niet toegang verlenen tot het volledige youtube. Alleen de sites op de whitelist van MyBee kunnen door je kind worden bezocht. Toegevoegd na 4 minuten: Veilige Youtube kinderfilmpjes vind je ook op http://www.kidsbios.nl.

Bronnen:
http://www.mybee.nl
http://www.pcbeveiligen.nl/beveiliging/kin...
http://www.youtube.com/k3kanaal

Probeer de volgende link eens: http://www.kids-tube.nl/ Een speciale site met allemaal tekenfilmpjes en liedjes. Disney, K3, kinderen voor kinderen, noem maar op.

Parental control instellen op die pc, dan ben je er vanaf.

Je kunt ook kijken op www.kidsbios.nl. Meer dan 700 superleuke filmpjes geselecteerd voor kinderen tussen 0 en 10 jaar. Daarnaast is er nu ook www.sinterklaasbios.nl speciaal voor deze periode!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100