IK heb net tv op je pc gedownload maar dan krijg ik een tekst bestand.

Dit is de website www.tvopjepc.nu ik he er 6 euro voor betaald maar ik krijg toen ik het had gedownload een text bestand met heel raar inhoud.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat zijn oplichters ze beloven je je geld terug als je niet tevreden bent maar je krijgt het niet terug tevens zijn de zenders die hun er in hebben staan allemaal van stream verandert Toegevoegd na 2 minuten: op de onderstaande site staan een heleboel reacties op deze website Toegevoegd na 9 minuten: Soms sturen ze een leeg bestandje wat niet groter is dan 200 kb Toegevoegd na 19 minuten: http://www.nendsoftware.nl/ op deze website staan een programmatje radio online daarmee kun je tv en radio kijken het is gratis je kun je eigen streams van tv zenders die jij wil kijken toevoegen kijk voor deze streams maar eens naar deze pagina http://mediamagazine.nl/

Bronnen:
http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.ph...

Ojee, dan ben ik bang dat je bent opgelicht, er zijn meer van dat soort sites die geld uit je zak kloppen met dingen die helemaal niet kloppen. Tip: Vraag bij je bank Of ze het geld terugstorten en meld het bij iDeal! Als je weer iets wilt kopen, check dan eerst of er meer mensen zijn die het daar al hebben gekocht.

Bronnen:
http://www.ideal.nl/consument/?s=extra&a=contact

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100