Laptop of desktop?

Zit in mijn examenjaar en áls ik slaag krijg ik een nieuwe PC. Heb nu een laptop, ze gaan (bij mij) meestal maar 2 jaar mee omdat ik ze een beetje verwaarloos. Nu zit ik te twijfelen over een laptop of desktop nemen. Een laptop is veel handiger, maar een desktop gaat langer mee. Welk van de twee hebben jullie zelf, en welke vinden jullie beter/handiger?

Toegevoegd na 2 uur:
* Met verwaarlozen bedoel ik: m'n laptop uren lang aanlaten, muziek op z'n aller hardst (kan geen muziek meer luisteren zonder oordopjes omdat de 'dinges' kapot is), voldingesen met van die programma's die ik alleen in de vakanties gebruik als ik me verveel, 'overbelasten' met MIJN foto's en ik laat regelmatig drinken vallen over m'n toetsenbord (doe ik niet expres).

Weet jij het antwoord?

/2500

ik heb een laptop.. toen ik hem kocht wist ik eigenlijk niet dat ze maar max 5 -6j meegaan! Ik zou nu een desktop nemen.. het is in prijs kwaliteit veel beter natuurlijk! Moet je je veel verplaatsen? want in dat geval is een laptop beter.. je kan best bekijken voor welke functie hij gaat dienen.. als het vooral thuis-werk is.. dan zou ik zeker die desktop nemen...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100