hoe kan ik sms'jes ontvangen op mijn laptop?

ik kan geen sms'jes meer ontvangen op mijn telefoon (samsung galaxy gio) omdat ik niet genoeg geheugen heb. ik zou daarom mijn sms' jes willen ontvangen op mijn laptop.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat is helaas niet mogelijk. Wel kun je een externe SD-kaart kopen en hier zoveel mogelijk apps op opslaan. Met een standaard Android versie kan je maar weinig apps verplaatsen, maar als je je telefoon root zijn dit er al meer + je kan de bloatware van samsung verwijderen.

als je niet meer genoeg geheugen hebt, moet je op het icoontje drukken. je komt dan terecht in een menu waar je op applicaties kan drukken en verwijderen. zoek spellen op of applicaties op die je niet veel gebruikt (bij mij was dat google maps enzo) druk dan op verwijder database. de data die de applicatie dan heeft opgeslagen verwijderd hij en als je dan op verwijder applicatie drukt weet je zeker dat je alle data van de app hebt verwijderd en je al je data nuttig hebt gebruikt. ook kan je natuurlijk apps op je sd kaart plaatsen, druk dan op de knop (zelfde handelingen als boven volgen) verplaats naar Sd- kaart, hierdoor raakt je telefoongeheugen niet snel vol en kan je gewoon weer smsjes ontvangen

Dat kan niet. Het is alleen bij sommige telefoonproviders mogelijk elke dag gratis twee korte sms-berichtjes via internet te versturen. Ontvangen gaat echter alleen per telefoon. Maar waarom niet gewoon e-mailen? Dan kan je zelfs veel eenvoudiger berichten typen en versturen!

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100