Is er een winkel/site waar je laptop onderdelen kan kopen/bestellen

ik wil sowiezo:
dvd (+ en -)/cd rw dl brander
4gb werkgeheugen
250 t/m 1000gb
2.80 ghz (of meer)
800 mhz (of meer)

en dan natuurlijk het liefst zo goedkoop mogelijk

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Was deze vraag niet laatst gesteld? Je kan inderdaad bij oa http://www.dell.com of http://www.xxod.nl laptops samenstellen. Losse harde schijven, optische schijven (cd/dvd/bluray), geheugen is wel te bestellen. Meestal zijn de vervangingsmogelijkheden beperkt. Harde schijven zijn vaak 2,5" en halen de Terabyte nog niet. Processors wordt al helemaal lastiger. Laptops/notebooks zijn gemaakt om in een keer aan te schaffen. Als je meer wil customizen, moet je een gewone desktop-pc samenstellen. Een tussenweg is de barebone-pc. KLein maar customisable... De beste speursite voor onderdelen blijft tweakers, zie link

Bronnen:
http://tweakers.net/pricewatch/

Waarschijnlijk bij een computer winkel zoals een mycom dynabyte etc.

ik dacht dat je bij paradichet je onderdelen kon betellen, of ze ze ze er dan ook in bouwen is iets anders maar ik dacht dat dat het was. paradichet dus..

Er zijn wel bedrijven die onderdelen voor laptops leveren, maar ten eerste moet je daarvoor precies weten voor welk merk en type en welk vervangend onderdeeltje dan daarvan wil hebben. Maar volgens mij heb jij het idee dat je zelf een nieuwe laptop kunt bouwen uit losse onderdelen en dat je dan goedkoper uitbent, nou laat ik je dan even uit de droom helpen: dat gaat niet werken! Als je goedkoop een laptop wilt, dan zou ik gewoon goed op aanbiedingen letten of -en dat is eigenlijk gewoon op afbetaling kopen- een nieuw telefoonabonnement afsluiten zonder een nieuwe telefoon maar met een nieuwe laptop erbij. Er zijn enkele telefoonwinkels die dergelijke bundels aanbieden, natuurlijk alleen doen wanneer je een nieuw telefoonabonnement nodig hebt aangezien het dus gewoon uitgestelde betaling is.

voor een goedkope laptop kan je ook even op xxodd.nl kijken en anders een barebone laptop halen waarbij je zelf nog de onderdelen kan inbouwen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100