ik heb een trojaans paard op mijn computer hoe verwijder ik die?

ik heb mijn laptop een tijdje niet meer gebruikt maar nu ik er laatst weer een sop zit zegd mijn AVG scanner dat er een trojaans paard geïnfecteerd is. weet iemand hoe je die moet verwijderen?

dit geeft Avg aan:
"C:\ProgramData\Browser Manager\2.6.1123.78\{16cdff19-861d-48e3-a751-d99a27784753}\browsemngr.exe";"Trojaans paard Generic31.APJE";"Geïnfecteerd"

alvast bedankt coor de hulp.

Weet jij het antwoord?

/2500

Zoals al eerder aangegeven is Antimalwarebytes een goed programma om te gebruiken, maar er zijn diverse van dit soort programma's. Ik repareer al meer dan 10 jaar computers en laptops, en voor het snel verwijderen van virussen, malware, scamware, scareware, ransomware, gebruik ik meestal Hitmanpro van Surfright BV. Je kan deze versie 30 dagen gratis, maar volledig gebruiken. Voor een snelle quick fix is dit eventueel ook een oplossing. Hitmanpro heeft tevens een goede ondersteuning voor zeer vervelende programma's die je computer het leven zuur maakt. Er is ook vervelende software die je computer of laptop onbruikbaar maken met bijvoorbeeld een valse melding van een politie bericht waarbij verteld word je jezelf schuldig hebt gemaakt aan bijvoorbeeld copyrightschending, en dat je 100 euro moet betalen. Voor zover ik weet is Hitmanpro het enige programma die zonder herinstallatie of moeilijk tricks deze nare software kan verwijderen. Bij Surfright BV noemen ze het "Kickstart" Het zou overigens wel kunnen dat meerdere programma's inmiddels ook een dergelijke ondersteuning hebben. http://www.surfright.nl/nl/ http://www.surfright.nl/nl/support/ http://dl.surfright.nl/Kickstart-Gebruikershandleiding.pdf

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100