Hoe verwijder ik verwijderde items definitief?

Alles wat je ooit verwijderd hebt dus ook uit prullenbak staat nog ergens op je pc.. ik weet dat he mogelijk is... maar hoe..? wil hele pc opschonen omdat de boel een beetje traag is en dat 'normaal' niet mag gebeuren.. neey heb ook geen virus ;)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je de volledig formateerd en herinstalleert dan ben je ook van al je bestanden af. Wil je ervoor zorgen dat je via programma's als: "Get data back" geen bestanden terug kunt halen, dan kun je @kill disk van het bedrijf lsoft downloaden en op cd plaatsen. Als je hiermee je systeem opstarten dan ben je er zeker van dat niets meer van je harde schijf afgelezen kan worden. Hierna kun je Windows weer opnieuw installeren.

Bronnen:
http://www.killdisk.com/

rechts klikken op de prullenbak en op legen klikken. Als je dan een stap verder wilt gaan, kan je je harde schijf defragmenteren, wat de bits en bytes op je harddisk organiseert.

Heb je er geen cd bijgekregen, zodat er weer op de pc staat toen je hem kocht, effe de bestanden die je echt wil bewaren op een cd zetten en gewoon de hele pc opschonen. Dan is ie weer als nieuw

CCclaner downloaden. Kun je zo instellen dat ook verwijderde en gewiste Items 40 keer worden overschreven. Je bent er dan redelijk zeker van dat niemand het meer kan terughalen.

Met behulp van bepaalde programma's kun je gegevens van je harde schijf, tot hoever mogelijk, dusdanig verwijderen dat ze ook niet meer te herstellen zijn. Zie bijgaande link voor een artikel met meer informatie en verwijzingen naar bruikbare programma's.

Nadat je bestanden uit de prullenbak hebt verwijderd, zullen ze na korte tijd overschreven worden, omdat het besturingssysteem de vrijgegeven ruimte opnieuw gebruikt.

Alsje iets verwijdert moet je het met rechter muis op prullenbak leggen/verwijderen...

Door de harde schijf in de hoogoven te gooien, of door hem op te blazen met een flinke hoeveelhei springstof(anders zijn de stukken te groot) ben je er echt zeker van. Alle andere methodes laten nog de mogelijkheid open om de data (tot op zekere hoogte) te herstellen. Het gaat daarbij wel vaak om niet veel gebruikte en dure methodes, maar als je echt iets te verbergen hebt moet je het niet op je computer opslaan. Als het wat minder belangrijk is dat het (in theorie) nog teruggehaald kan worden dan heb je ook programmaatjes die zorgen dat je oude data wordt overschreven. Overigens is het niet mogelijk dat je computer trager wordt door data die je al hebt verwijderd uit de prullenbak. Wel is het mogeljk dat de data van je schijf te gefragmenteerd is, defragmenteren is dan wel een oplossing. In mijn ervaring moet je het echter wel heel bont maken wil dat van wezenlijke invloed zijn op de snelheid.

Om vuur te maken heb je een brandbare stof (heel vaak koolwaterstoffen), zuurstof en een ontstekingsbron nodig. Met de ontstekingsbron verhit je de brandbare stof waardoor er gassen vrijkomen. Deze gassen gaan een verbinding aan met zuurstof (z.g. oxidatieproces). In principe is verbranding, wat je in dit voorbeeld als vuur waarneemt, een chemische reactie waarbij het gas elektronen afgeeft aan de zuurstof. De reactie is zelfonderhoudend, tot de brandbare stof of zuurstof op is. Bij veel chemische reacties komt energie vrij, die je in het geval van vuur als warmte (convectie en straling) waarneemt. Wat is er heerlijker dan op de camping rond een kampvuur te zitten op een kille zomeravond. Een bijkomend verschijnsel bij verbranding is dat de temperatuur oploopt en dat daardoor de bewegingsnelheid van de atomaire deeltje omhoog gaat, wat weer tot gevolg heeft dat er meer energie vrijkomt (meer warmte en meer licht). Dus pas op: speel nooit met vuur. En ook in discussies kan het vuur hoog oplaaien! Mensen hebben het vuur niet uitgevonden zoals het wiel, maar heeft het zich eigen gemaakt. Vuur komt zoals je weet in de natuur voor, zoals bij bosbranden, vulkaanuitbarstingen en blikseminslag. Toegevoegd na 1 minuut: Sorry, dit antwoord is bij de verkeerde vraag terecht gekomen.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100