Ik Doe Altijd het zelfde op computer maar heb zin om iets anders te doen ?

Op pc ben ik altijd bezig met :: Msn , Netlog , Skyrock & Muziek :s Weten Jullie Wat Om Te DOen ?
Ik Heb Graag eens wat nieuws x

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ga gamen, photoshopen, websites bouwen, hyven, facebooken, speel IMVU, habbo hotel, neopets, verdien geld met spelletjes op gameduell of ga naar een internetcasino, lees over farao's, filosofen, diëten, landen, distels, de samenstelling van maagzuur, necrofilie of wat dan ook. Boek een vakantie of koop een huis, koop dingen op e-bay, kijk films, download films, bekijk stomme filmpjes die grappig zouden moeten zijn, ga internetdaten, bezoek een chatbox, een forum, heb webcamsex, of google naar afbeeldingen van chihuahua's. Of gebruik je fantasie en verzin zelf wat.

hyves ?

Op goeievraag antwoorden geven...

Facebook, IMVU, coole games

Als je van spelletjes houdt en daarnaast een beetje wilt chatten tijdens het spelen, zou je eens op www.playray.nl kunnen kijken. Voor ieder wat wils daar.

Zo je een interesse hebt in een bepaald onderwerp dan is het grasduinen in relevante sites en een dossier aanleggen een zinvoilla bezigheid.

de website van het laatste nieuws is ook wel leuk om te bekijken, er staat ook over allerlei onderwerpen informatie.. www.hln.be leuke speciale weetjes over allerlei: www.grenswetenschap.be filmpjes over alles (filmen, stand-up comedy, series, alles wat je interesseerd... daar kan ik erg lang op zitten.. www.youtube.com

Je zou kunnen kijken naar online multiplayer games zoals bijvoorbeeld omerta. Kijk bijvoorbeeld maar op onderstaande link voor een overzicht van een aantal spellen of zoek gewoon via Google op "MMORPG", keuze zat :) http://frontpage.mmozone.nl/content/section/1/32/

Alvast op zoek naar een vakantiebestemming, vermaak je uren op uitzendinggemist.nl, leer nieuwe mensen en muziek kennen op myspace.com, ik mis hyves in je lijstje.. vind je dat niet verslaaavend? goeievraag.nl is ook erg vermakelijk en je zou actief mee kunnen doen op 1 of meerdere forums over jouw interesses. Er zijn ook ontzettend veel sites met online games waar je je mee kunt vermaken en tot slot zou je ook creatief kunnen zijn door foto's te bewerken ofzo.. Nou, succes.. vanaf nu kun je je echt niet meer vervelen op het internet hoor! :)

Wellicht lid worden van een (sport)vereniging, kan ook leuk zijn en je bent onder de mensen.

Leer programmeren en je verveelt je nooit meer!

Ik denk dat je nu al op een hele mooie goede plek/site zit waar je je 'uren' kunt vermaken met het bedenken van vragen, of dingen te vragen waar je echt mee zit, waar je ook vaak een zinnig antwoord op krijgt en vooral ook met het beantwoorden van vragen waar jij zelf ervaring mee hebt. Succes!

Bronnen:
Eigen ervaring

www.spele.nl.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100