Hoe kan ik met een whats app-gebrukker communiceren terwijl ik zelf geen whats app heb?

Ik heb een tablet waar ik geen whats app op kan draaien (ik heb heeeel veel geprobeerd, maar het lukt niet en ik hoop dus ook niet dat ik antwoorden krijg waarin mensen mij tips gaan geven om dat er toch op te krijgen). Ik wil dus chatten met iemand die whatss app gebruikt, bestaat hier een of andere messenger voor? Ik chat ook via Facebook en msn messenger, maar diegene heeft geen facebook en geen hotmail-account, diegene doet alles via whats app.

Weet jij het antwoord?

/2500

Helaas is dat onmogelijk. Je moet allebei whatsapp geïnstalleerd hebben om via dat programma met elkaar te chatten.

Misschien Skype gebruiken. Als hij/zij een iPhone heeft kun je het met iMessage doen. Maar als hij echt alleen maar whatsapp heeft kan dit niet

Het kan wel met het programma bleustacks dit is een soort Android voor je computer... Via dit programma whatsapp installeren... Mobiele nr ingegeven..aanmeldcode ontvangen op je mobiel..en dan op computer ingegeven...en..viola...chatten maar..:-)

Ondanks wat mensen zeggen, je kan wel WhatsApp op je tablet gebruiken. Gebruik het zelf en zielsgelukkig er mee (android). Het is een truukje, maar het werkt: Google even: WhatsApp op tablet installeren en daar vind je de uitleg!

u kunt ook whatsapp voor pc gebruiken: http://whatsapponpc.com/

Bronnen:
http://www.galaxy-samsung.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100