Weer die vraag over mijn printer; wat kan er mis zijn?

Ik heb mijn printer opnieuw geïnstalleerd. Resultaat is dat hij documenten uit Hotmail nu wel wil printen. Maar verder is er niets veranderd. Hij print dus nu Hotmail en sites van internet en dat ziet er keurig uit. Maar hij blijft het vertikken om iets uit Wordpad en Kladblok te printen. Alle instellingen zijn goed, maar hij geeft me lege vellen papier. Moet ik ermee naar de winkel waar ik hem gekocht heb of weet hier iemand wat het euvel kan zijn? Het is de EPSON STYLUS SX105.

Toegevoegd na 1 minuut:
e-mail van Outlook Express print hij ook niet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb de zelfde printer als jou en heb geen problemen er mee. Maar installeer je hem wel vanaf je cd, want ik was een tijdje mijn cd kwijd en installerde het vanaf de site en toen had ik ook steeds problemen met printen enz enz, maar toen had ik epson maar gebeld en toen kwamen hun er achter dat ik perongeluk de verkeerde drivers had geinstalleerd. En gaven hun mijn de goede drivers via hotmail. EN als ik jou was als dat dus niet het geval is gewoon epson bellen en die helpen je wel verder. En anders alles proberen uit te printen in office.

Waarschijnlijk even office openen en daar bij printer de juiste printer selecteren. Daarnaast kun je bij configuratiescherm onder printer ook je printer default maken. Moet het gaan werken. Toegevoegd na 4 dagen: Je zou even kunnen proberen office opnieuw te installeren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100