Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

welk online tekstverwerker heeft de meeste functies (en lijkt op office)

Toegevoegd na 15 seconden:
lijkt op office bedoel ik kwa functies

Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
829

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Google Docs is een online dienst van Google. Met deze dienst kunnen opgemaakte documenten, spreadsheets en presentaties aangemaakt worden, die online worden opgeslagen. De dienst is vergelijkbaar met de betaalde programma's Word, Powerpoint en Excel van Microsoft. De tekstverwerker van Google Docs heette vroeger Writely.

Om van Google Docs gebruik te kunnen maken, is er een zogenaamd Google Account nodig. De aangemaakte documenten en spreadsheets worden online opgeslagen, en kunnen ook met andere Google Accounts-gebruikers worden gedeeld, en realtime online tegelijk worden bewerkt, waarbij men elkaars wijzigingen direct op het scherm ziet wijzigen. In juli 2007 is Google Docs & Spreadsheets voorzien van een nieuw uiterlijk.

www.docs.google.com

https://www.google.com/accounts/ServiceLogin?service=writely&passive=true&nui=1&continue=http%3A%2F%2Fdocs.google.com%2F&followup=http%3A%2F%2Fdocs.google.com%2F<mpl=homepage&rm=false

http://1st-soft.net/gdd/





OpenOffice.org (OOo) is een kantoorsoftwarepakket en is een belangrijk voorbeeld van opensourcesoftware. Het pakket wordt verspreid onder de LGPL-licentie.
Er zijn versies beschikbaar voor Linux, Windows, Solaris (Sparc), en Mac OS X. Sinds versie 3.0 draait de software native op Mac OS X, waardoor gebruik van X11 niet meer nodig is. Ook is er voor Mac OS X een nevenproduct van OOo beschikbaar, namelijk NeoOffice.

http://nl.openoffice.org/downloaden.html
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
omdat deze ook online behandelde en niet alleen programma's

Andere antwoorden (2)

Ik ga er vanuit dat je een programma zoekt wat MS office kan vervangen, en niet iets waar je verplicht online moet zijn om te gebruiken. Open source, en dus ook legaal is Open Office.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Ik weet niet of je dit bedoeld en hier wat aan hebt maar deze is gratis.
Het heet open office.
Ik kan iemand die dit altijd gebruikt inplaats van office.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding