welk online tekstverwerker heeft de meeste functies (en lijkt op office)

Toegevoegd na 15 seconden:
lijkt op office bedoel ik kwa functies

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Google Docs is een online dienst van Google. Met deze dienst kunnen opgemaakte documenten, spreadsheets en presentaties aangemaakt worden, die online worden opgeslagen. De dienst is vergelijkbaar met de betaalde programma's Word, Powerpoint en Excel van Microsoft. De tekstverwerker van Google Docs heette vroeger Writely. Om van Google Docs gebruik te kunnen maken, is er een zogenaamd Google Account nodig. De aangemaakte documenten en spreadsheets worden online opgeslagen, en kunnen ook met andere Google Accounts-gebruikers worden gedeeld, en realtime online tegelijk worden bewerkt, waarbij men elkaars wijzigingen direct op het scherm ziet wijzigen. In juli 2007 is Google Docs & Spreadsheets voorzien van een nieuw uiterlijk. www.docs.google.com https://www.google.com/accounts/ServiceLogin?service=writely&passive=true&nui=1&continue=http%3A%2F%2Fdocs.google.com%2F&followup=http%3A%2F%2Fdocs.google.com%2F<mpl=homepage&rm=false http://1st-soft.net/gdd/ OpenOffice.org (OOo) is een kantoorsoftwarepakket en is een belangrijk voorbeeld van opensourcesoftware. Het pakket wordt verspreid onder de LGPL-licentie. Er zijn versies beschikbaar voor Linux, Windows, Solaris (Sparc), en Mac OS X. Sinds versie 3.0 draait de software native op Mac OS X, waardoor gebruik van X11 niet meer nodig is. Ook is er voor Mac OS X een nevenproduct van OOo beschikbaar, namelijk NeoOffice. http://nl.openoffice.org/downloaden.html

Ik ga er vanuit dat je een programma zoekt wat MS office kan vervangen, en niet iets waar je verplicht online moet zijn om te gebruiken. Open source, en dus ook legaal is Open Office.

Bronnen:
http://www.openoffice.org/

Ik weet niet of je dit bedoeld en hier wat aan hebt maar deze is gratis. Het heet open office. Ik kan iemand die dit altijd gebruikt inplaats van office.

Bronnen:
http://www.gratissoftwaresite.nl/downloads...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100